tisdag 22 november 2011

Trippel – GRATTIS!!!


Under förra veckan fick vi tre händelser att gratta. Det var några inom familjen som gjorde fina prestationer. Nämligen:

Nimrods MetteMarit fick vara med om att en jägare sköt en råbock för henne. Det var hennes första djur men kommer säkerligen inte bli det sista. Jag har hört henne och det verkar väldigt lovande!!!

                                          Nimrods MetteMarit (Svea) och hennes första vilt!
Malva, som är syster med Mynta har under den senaste veckan startat på två jaktprov och då hon sedan tidigare hade ett lyckat drevprov och nu tog ytterligare 1 + 2 rådjur samt 1 + 2 rådjur så blev hon Jaktprovschampion och kan nu alltså titulera sig SE JCH Malva! Grattis även till ägarna Monica och Jan-Erik Sjömilla!!!

Jägardrömmens Ares (pappa till årets Nimrodskull) har startat två gånger på jaktprov den senaste tiden. De hade ett godkänt drevprov sedan tidigare och behövde liksom Malva ha ytterligare två lyckade starter. Och som de gjorde det! 1 + 1 rådjur och sedan 1 + 1 + 1 rådjur! Nu törs jag mig inte på att skriva ut vad Jägardrömmens Ares har för meriter utan hänvisar alla läsare till Jägardrömmens hemsida! Grattis även till ägarna Susanna och Stefan!!!

//Håkan

Inga kommentarer: