fredag 11 mars 2016

Fina drevprovsresultat från Nimrods avkommor!!!

För ett par veckor sedan blev de sista drevprovsresultaten från sista drevprovsperioden 2015-2016 klara och inlagda hos SKK.


Sist in var Nimrods Clara Frijs som fick ett prov på sista dagen för drivande hundar, 31 jan, och lyckades där ta ett fint förstapris med 22 Egenskapspoäng. Det var husses Per Nilssons första drevprov med det kommer tydligen att bli flera. Roligt också att Nimrods Herr Torsdag var på besök hos Per just den dagen. Domaren hade visst hört även Herr Torsdag jaga och peppat hans husse att starta drevprov nästa år. Så under denna dag blev två ägare av Nimrodsavkommor sugna på mer drevprov.


I en betydligt nordligare del av landet, närmare bestämt i Gävle, har Nimrods Bonne Louise (kullsyster med Nimrods Clara Frijs enlig ovan) startat på drevprov. Hon har startat tidigare men har haft lite oflyt men denna gång gick det vägen och de fick en finfin 1:a med hela 30 Egenskapspoäng.


Grattis till såväl Nimrods Clara Frijs och Nimrods Bonne Louise för fina insatser!!! Jag är säker på att mamma Malva med matte och husse, Monica och Jan-Erik Sjömilla är glada och stolta!!!

Inga kommentarer: